Een nieuwe tv aanschaffen is super leuk. De nieuwste tv’s zijn voorzien van de mooiste kleuren, geluiden en lichten. Naar de bioscoop is dus voorlopig verleden tijd! Jij gaat de komende tijd de nieuwste films en series lekker thuis kijken vanaf je bed of bank. Bij de aanschaf van een (nieuwe) tv komen een aantal dingen kijken. Ga je het ophangen of koop je een tv kastje, kies je voor een box erbij etc. Bij een nieuw model horen natuurlijk de nieuwste gadgets. Hieronder staan een aantal leuke accessoires opgesomd.

Plafondbeugel

Een plafondbeugel is ideaal voor in elke ruimte. Je hoeft geen tv-meubel aan te schaffen, waardoor je ruimte bespaart. Ook hoef je het niet aan de wand te bevestigen. Dit is handig als je niet over de geschikte wand geschikt of als je het simpelweg niet mooi vindt om de tv aan de muur te hebben. Een TV plafondbeugel is er in verschillende types. Zo is er voor ieder gewicht en lengte een beugel. Zelfs voor een schuin plafond is er een mogelijkheid. De beugels zijn draaibaar en soms elektrisch. Ook moet je kijken naar welke inches tv’s je hebt, bijvoorbeeld 32 of 50. Naast privégebruik zijn plafondbeugels ook geschikt voor op kantoor of andere gebouwen. Hierdoor kun je gemakkelijk een presentatie houden en de luisteraars geïnteresseerd houden.

Soundbars

Met een goede soundbar geniet je meer van je tv. Vaak is het geluid van een tv matig. Om de echte ervaring en spanning mee te krijgen van een goede film, is een soundbar dus de ideale uitvinding. Een ware thuisbioscoop dus. Ook is het heerlijk om lekkere muziek te draaien met een goed geluid. Je kunt de soundbar op verschillende plekken plaatsen. Zo kan het voor het tv-scherm geplaatst worden, opgehangen worden of onder het scherm geplaatst worden. Belangrijk is dat er voldoende HDMI-aansluitingen zijn. De beste soundbars hebben vaak een subwoofer.

Universele afstandsbediening

De ideale uitvinding, een afstandsbediening voor bijna alle elektrische apparaten in huis. Een slimme afstandsbediening is geschikt voor 250.000 apparaten. Je kunt 15 apparaten bedienen per afstandsbediening. Denk hierbij aan de tv, het licht in huis, de thermostaat en het geluidssysteem. Zo hoef je dus niet meer op te staan of je film op pauze te zetten om het licht aan of uit te doen. Zelf het omhoog doen van je gordijnen kan middels deze afstandsbediening geregeld worden. Je kunt de afstandsbediening ook koppelen aan je smartphone. Zo kun je alvast de verwarming aanzetten voordat je thuis bent. Nooit meer thuiskomen in een koud huis dus! De afstandsbediening gaat door muurtjes en kastjes heen, waardoor je nooit meer gericht hoeft te zappen.