Ben jij aan het groeien met je onderneming? Hoogstwaarschijnlijk dat je dan een online groeistrategie hanteert om de maximale groei met je onderneming te kunnen realiseren. Zo kun ej ervoor kiezen om online te gaan adverteren en hierdoor direct websitebezoekers aan te trekken, maar kun je ook kiezen voor een organische strategie. Hier zorg je ervoor dat de website technisch in orde is, de content relevant zal zijn en zul je uiteindelijk aan de slag gaan met linkbuilding. Je probeert relevante backlinks te verkrijgen voor je onderneming, om je eigen website verder te kunnen optimaliseren. Maar hoe weet je nu wat goed is en wat is nu een juiste linkbuilding strategie? Laten we er eens naar kijken!

Wat is nu een juiste linkbuilding strategie?

Het is erg lastig om te bepalen wat nu een juiste linkbuilding strategie is voor je onderneming. De linkbuilding strategie is namelijk een gerichte werkwijze die je als ondernemer aan wilt houden om door middel van de verkregen backlinks de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te verbeteren. Voor de zoekmachine zullen deze links een teken zijn van betrouwbaarheid van jouw eigen website, wat kan zorgen voor een optimalisatie wanneer je dit proces constant weet te verbeteren. 

Linkbuilding is tegenwoordig een belangrijke factor om de betrouwbaarheid en relevantie van je website te beoordelen. Voorheen was het nog wel eens mogelijk om een grote hoeveelheid backlinks te verkrijgen uit andere landen en waren deze totaal niet relevant voor je website, maar is de zoekmachine tegenwoordig veel slimmer. Tegenwoordig lijken zoekmachines als Google namelijk gericht naar de relevantie van de backlinks. Komt de content overeen met de content op jouw website, zijn beide websites technisch in orde en is de linkwaarde en betrouwbaarheid van de website goed? Aan de hand van verschillende eisen zal de backlink een waarde krijgen, die vervolgens invloed uit zou kunnen oefenen op de huidige zoekresultaten van je onderneming!

Kies voor een samenwerking met online marketing bureau Blauwe Monsters!

Je kunt ervoor kiezen om de linkbuilding strategie en het verkrijgen van de backlinks zelf te regelen, maar kan het erg lastig zijn om de relevante backlinks te genereren voor je website. Je komt hier dan al snel uit bij het kopen van de relevante backlinks. Bij het online marketing bureau beschikken ze namelijk uit vele domeinen waar je een blog of partnerlink kunt plaatsen, waarmee je automatisch een backlink genereert voor je website. 

Ook is het mogelijk om je daadwerkelijk te laten adviseren door online marketing bureau Blauwe Monsters. De SEO specialist kijkt samen met jou naar de huidige strategie, waarna hij of zij ervaringen zal delen en je adviseert. je kunt ervoor kiezen om eerst alleen de backlinks aan te schaffen, maar kun je ook een samenwerking aangaan om voortaan samen met Blauwe Monsters, als trouw online marketing bureau, de gewenste doelen en het maximale rendement te behalen!