Gedurende deze tijden zitten de meeste mensen veel thuis. Er wordt gewerkt vanuit huis en veel online bestelt. Alles wordt via het internet gedaan. Video bellen, boodschappen bestellen, kleding bestellen, kortom het internet is erg belangrijk deze dagen. Het is daarom van uiterst belang dat je laptop goed werkt. Zodat je met je laptop kan werken en bestellen. Ook om ervoor te zorgen dat je laptop er niet mee stopt midden in je videogesprek. Je hoopt dat je laptop lang meegaat, wat gemiddeld zitten we nu langer achter hun laptop. Omdat alles gebeurt via de laptop. Normaal gesproken had je tijdens je werk nog pauzes waarbij je kon praten met je collega’s en sociale contacten had. Tegenwoordig zijn je sociale contacten ook via het internet. Kortom je laptop met het internet is tegenwoordig, je werk, je sociale contacten en de manier op je benodigde spullen in huis te krijgen.

Batterij vervangen

Alleen heb ik gemerkt dat tijdens het werken mijn macbook steeds sneller leeg is. Ook heb ik het gevoel dat als ik hem oplaad hij niet meer goed oplaad. Het lampje van mijn oplader knippert af en toe. Daarom heb ik mijn macbook batterij vervangen. Dit heb ik laten doen bij Pchulp. Zij maakten van tevoren al een inschatting over de kosten. Zo wist ik gelijk al hoeveel geld ik kwijt zou zijn aan de reparatie. Voor de reparatie kon ik mijn macbook naar ze opsturen. Zij nemen daarbij de kosten van de verzending voor hun rekening. Wat ik heel fijn vond, zo was ik geen tijd kwijt aan het wegbrengen en ophalen van mijn macbook. Na de kosten inschatting hebben ze de macbook batterij binnen 24 uur vervangen. Wat heel fijn was zodat ik mijn macbook niet lang hoefde te missen. En ik direct daarna weer volledig gebruik kon maken van mijn macbook. Ik kreeg ook nog eens 12 maanden garantie op de reparatie. Dus als ik binnen een jaar het gevoel had dat mijn batterij weer verminderde, kon ik weer langsgaan.

Batterijduur sterk verbeterd 

Eerst hield mijn batterij het nog geen halve dag vol. Tegenwoordig houdt hij een hele dag vol, zonder ondertussen opgeladen te worden. Als ik dan in de toekomst mijn oplader vergeet, hoef ik niet gelijk opzoek naar een oplader. Vragen of ik van iemand een oplader kan lenen of terug naar huis om mijn oplader op te halen. Want nu kan mijn macbook met gemak een dag volhouden. Dan laat ik hem daarna vervolgens pas weer in de avond op.  Kortom mijn macbook werkt weer zoals hij zou moeten.