Soms zie je van die mensen lopen waar je binnen één seconde ontzettend jaloers op kan worden. Die mensen hebben namelijk een kledingstijl waar je u tegen zegt. Ze zijn er zo ontzettend goed uit dat je bij jezelf denkt, dat wil ik ook. Je struint het internet af en vindt, voor je gevoel, precies de juiste items. Je rent snel naar de winkel om ze te passen maar als snel kom je erachter dat het toch niet zo leuk bij je staat als gehoopt. Je baalt en trekt snel maar weer je normale kloffie aan. Weer geen geluk. Herken jij je hierin? Dan hebben we hier een aantal handige tips waardoor ook jij altijd goed gekleed door het leven gaat.

Toffe merkkleding

Durf eens te investeren in merkkleding. Ja, we weten het. Merkkleding is duur maar zeg nou zelf, over het algemeen ontzettend tof. Durf daarom ook eens in de zoveel tijd te investeren in je merkkleding. Het hoeft niet perse een hele outfit te zijn maar één of twee items maakt al een heel verschil. Het brengt je outfit gewoon net even dat stapje verder en het ziet er gewoon heel tof uit. Ga bijvoorbeeld voor een toffe jas van Parajumpers. Hieronder kan je prima je spijkerbroek van tien jaar geleden dragen en een simpel wit shirt wat misschien maar vijf euro was maar door je Parajumpers jas ziet je outfit er gewoon al heel anders uit. Dit geldt overigens voor alle kledingstukken. Probeer het maar eens met een hoodie van Airforce en een oldskool spijkerjasje. Je creëert hetzelfde effect. Een beetje investeren op zijn tijd kan dus echt geen kwijt.

Kleuren en patroontjes

Kleuren en patronen zien er zo tof uit maar veel mensen vinden het spannend om dit te dragen. Ze denken vaak dat het te veel is of dat ze teveel in de schijnwerpers lopen. Toch is dit helemaal niet het geval en zorgt een beetje afwisseling er juist voor dat je er goed uit ziet. Een ruitje, een streepje of een neon-kleurtje is prima zolang je, je outfit maar in balans houdt. Combineer het bijvoorbeeld met een rustige onderkleur of kies maar één item met een kleur of patroontje. Zo zorg je voor een gezellige outfit zonder dat het overheersend wordt.

Overdress jezelf eens

Waarom mag je alleen een blouse aan als je naar kantoor gaat of een speciale gelegenheid hebt? Ook voor je vrije tijd is een blouse of ander net kledingstuk prima om te dragen. Het laat zien dat je een beetje effort in je outfit hebt gestoken en dat ziet er meteen al een stuk beter uit. Tuurlijk is het heerlijk om tijdens je vrije dagen in je kloffie te lopen maar overdress jezelf ten alle tijden gewoon een beetje als je de deur uit gaat. Het zorgt net even voor dat extraatje.