Ben jij een echte bierliefhebber? Dan kijk je natuurlijk vaak op het internet voor nieuwe bier accessoires. Je kunt op het internet ontzettend veel vinden over bier en de nieuwste biertjes bestellen. Anno 2022 is de perfect draft Philips erg populair en dat is niet helemaal zonder reden. Met dit kun je namelijk je eigen bier tappen en dit brengt diverse voordelen met zich mee. Vooral als je regelmatig thuis een feestje organiseert kan het handig zijn om een perfect draft Philips te bestellen. Er zijn verschillende aanbieders op het internet waar je dit kunt kopen, vaak krijg je hier ook een vat bier bij. Je kunt op deze manier direct beginnen met tappen en dat is natuurlijk fijn als je zin hebt in een biertje. Wat zijn de voordelen van een perfect draft Philips? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Goedkoper voor de liefhebber

Als je echt een bierliefhebber bent, is de kans groot dat je veel bier drinkt. Bier drinken uit een draft is over het algemeen een stuk goedkoper, maar het tapsysteem is een grote investering. Zo kan het tapsysteem tot wel 400 euro kosten, maar dit is vaak wel de moeite waard. Het kost namelijk een stuk minder en je hoeft ook niet meer met een krat te lopen. Daarnaast zit er altijd 5 euro statiegeld op een draft en kun je deze eenvoudig inleveren bij een supermarkt.

Het is lekker

Veel mensen vinden bier uit een blikje of flesje een stuk minder lekker dan uit een glas. Als liefhebber kan het daarom handig zijn om een perfect draft Philips te hebben. Je kunt op deze manier altijd genieten van heerlijke bier. Ook is er veel keuze op het gebied van drafts, maar moet je hiervoor wel de juiste aanbieder vinden. Bijna ieder biermerk heeft drafts, die je kunt aansluiten op je eigen tapsysteem.

Feestje

Als je een feestje wilt organiseren, is het ook heel handig om te kiezen voor een draft. Tijdens een feestje wordt er natuurlijk veel gedronken en met een draft heb je geen last van lege blikjes en flesjes. Je hebt waarschijnlijk wel meerdere drafts nodig en je kunt deze makkelijk met elkaar verwisselen. Vaak zitten er ook instructies bij, zodat je precies weet hoe je hem moet gebruiken. Het is wel verstandig om de draft gekoeld te houden, voordat je hem in het tapsysteem plaatst.