Heb je een winkel in het centrum van Den Haag? Dan zul je vast al lang in de gaten hebben dat de levering van je voorraden lang niet altijd meevalt. Je kunt van grote vrachtwagens niet verwachten dat ze zomaar je straat in kunnen komen. En daarbij is de winkelruimte in het centrum van Den Haag al duur genoeg. Het kost je dan ook veel te veel geld om een deel van je verkoopruimte op te offeren om er een magazijn van te maken. Daar kun je beter een andere oplossing voor vinden. En die is er. Bij Hubbel Den Haag. Je kunt bij Hubbel Den Haag je voorraden laten bezorgen en deze daar laten opslaan.

Wat kan Hubbel Den Haag nog meer voor je doen?

Je kunt bij Hubbel Den Haag je winkelvoorraden opslaan en deze, op afroep, laten afleveren. Dat afleveren gebeurt volkomen emissievrij. En dat is goed nieuws! Maar er is meer. Je kunt Hubbel Den Haag ook inschakelen voor je fulfilment. Zij kunnen ervoor zorgen dat de bestellingen die in je webshop worden gedaan ook daadwerkelijk worden verstuurd. Je hoeft daar dan zelf geen mensen voor in dienst te nemen. Bij Hubbel Den Haag werken mensen die dit soort klussen voor verschillende bedrijven oppakken.

Besteed uit wat je teveel tijd kost

Je kunt niet alles altijd maar zelf maar willen doen. Of ja, je kunt het wel willen, maar het is gewoon niet mogelijk om alles zelf te doen. Soms is het, voor je eigen gemoedsrust, beter om sommige zaken uit te besteden. Je kunt dus mensen inschakelen om jouw voorraadbeheer te doen. Maar ook om de verzendingen voor jouw webshop te regelen. Dit hoeft je echt niet de hoofdprijs te kosten. Het is namelijk nog steeds niet gemakkelijk om met een winkel en/of je webshop een goed salaris te verdienen. Je kunt niet zomaar geld over de balk smijten. Mensen inschakelen om meer orders te kunnen verwerken is natuurlijk dan weer wel een verstandige zet!

Bestel nu je voorraden voor de feestdagen

Met de feestdagen op komst is het de hoogste tijd om de inkopen te gaan doen. Je hebt nu wel de tijd gehad en genomen om te bepalen wat je, tegen die tijd, in je etalage wilt zetten. Bestel nu je spullen en sla deze extern op. Je hoeft er geen ruimte voor bij te huren om je spullen op te slaan. Dat regel je gewoon bij Hubbel Den Haag.