Mijn beste herinneringen aan de basisschool zijn de busritjes wanneer we op schoolreisje gingen. Het heeft iets magisch, met z’n allen in een enorm voertuig dat alleen voor jullie zelf is. Een touringcar is dus een goede manier om elk evenement, van schoolreisje tot bruiloft, die extra flair te geven. Je kan zelfs een touringcar huren!

Keuzes, keuzes

Het heeft iets exclusiefs om een voertuig te hebben dat enkel ter beschikking staat tot jou en je gasten. Er zijn ook nog eens veel opties. Zo kun je gaan voor gemak en comfort en een ‘normale’ touringcar huren (waar zo’n 62 personen in passen), of een extra luxe versie van dit voertuig. Ook zijn er mini touringcars, deze vervoeren ongeveer 24 personen. Zo betaal je niet teveel wanneer je met een kleinere groep bent. Je hebt dubbeldekkers en pendelbussen voor de hele grote groepen, rolstoelbussen en fietsbussen voor als er meer mee moet dan alleen de mensen zelf en partybussen voor als er flink gefeest moet worden tijdens de rit zelf. Ook is er de ongekend gave mogelijkheid  om een oldtimer te regelen voor je evenement. Denk hierbij aan een Amerikaanse gele schoolbus of een Londense rode dubbeldekker. Dit zal je evenement een unieke herinnering maken voor al je gasten.

Let op!

De prijzen, zoals je misschien al wel verwachtte, lopen dan ook gigantisch uiteen. De prijs van een Amerikaanse oldtimer begint op €75, maar dit kan natuurlijk snel verhogen wanneer het voertuig langer nodig is. De Londense dubbeldekker begint al op €300. Het zal allemaal afhangen van de grootte van je gezelschap en het doel van het vervoer. Stel jezelf deze vragen: Wil ik mijn gasten ook vermaken in de bus, of dient de bus slechts als vervoer van A naar B? Hoeveel tijd zullen de gasten doorbrengen in de bus? Hebben mijn gasten speciale wensen of klachten? Wat is mijn budget? Dit zijn allemaal dingen die het kiezen van een touringcar kunnen beïnvloeden.

Of je dus gaat trouwen of een onvergetelijk leuk schoolreisje wilt organiseren, onderzoek de mogelijkheid van het huren van een touringcar. Succes en alvast veel plezier met je evenement!